A Casio karóra az elegancia tökéletes megtestesítője

Casio karóra

Sokan nem tudják, de a Casio annyira ismert márka az egész világon, hogy még akció- és schi-fi filmekben is szerepel. Sőt, a Casio karóra tervezői évente új modelleket dobnak piacra, a Forma 1 alkalmával is, sportos kivitelezéssel, ugyanakkor profi, férfias eleganciával.

A neves márka termékei minden szempontból kielégítik a vásárlók igényeit. Annyira tartósak, hogy az órákra 2 év garancia jár, ugyanakkor mind az analóg, mind a digitális változatok esetében magas ütésállóságot biztosítanak a tervezők. A keményített edzett kristályüveg kevésbé karcolódik, egyes modelleknél pedig a vízállóság annyira magas, hogy nyugodtan lehet vele úszni vagy fürdeni is. A Casio karóra minősége páratlan, egyedi formatervezése, kényelmes szíja és elegáns mutatólapja minden modell esetében sikert arat.

Amennyiben valaki nem ragaszkodik a kimondottan nőies vagy férfias vonalakhoz, azoknak uniszex modellek is kaphatók. Most kedvezményesen rendelhető a Casio karóra interneten keresztül is, ami karácsonyra kiváló személyes ajándék lehet a szeretteinek.

Print Friendly, PDF & Email