A sikeres munkához elengedhetetlen a fa alapozó

Fa alapozó

Sokan arra ébrednek fel, hogy muszáj valamilyen újdonságot bevinni az életükbe. Ez lehet a lakás felfrissítése is, amin keresztül a kopott színeket feldobhatja új árnyalatokkal. Már az is sokat javít az otthonán, ha az ablakkeretet vagy az ajtót bekeni a fa alapozó valamelyik típusával. Természetesen ezt hagyni kell beszívódni és csakis ezt követően viheti fel a kiválasztott színt.

Az alapozó azért elengedhetetlen, mert nélküle kárba veszne a fáradozása. Amennyiben csupán a festékkel keni be a fából készült tárgyat, az könnyen lepereghet, foltos lehet, vagy nem az elvárt színt fogja eredményezni. A fa alapozó biztosítja a későbbi festék kiváló tapadását és meggátolja a régi árnyalat további lekopását.

Ezáltal képes biztosítani a sikeres munkát és a festék időtálló jellegét. Célszerű ecsettel felvinni és persze precízen, hogy ne maradjon ki egyetlen kicsi felület sem. A fa alapozó szerencsére különböző színekben kapható. Érdemes azt választania, amelyik megközelíti az új festéknek a tónusát. Ezáltal az eredmény csodaszép és ragyogó lesz.

Print Friendly, PDF & Email