Az ablaküveg fólia számos pozitívuma

Fóliázott ablakok

Nem csupán a kocsi karosszériáját, hanem az ablaküveget is lehet fóliáztatni. Ez azoknak kedvez igazán, akik teljes hő-védelemmel akarják ellátni a kocsit.

Az ablaküveg fólia kétségtelenül a tökéletes választást jelenti. Számtalan shopban megvehetőek azok a tartozékok, amelyeknek hála az átlátás kevéssé korlátozott és természetesen gondmentesen betöltik a szerepüket. Az ablaküveg fólia felrakásával az ember semmilyen illegális dolgot nem követ el.

A KRESZ is kitér erre és pontosan megadja, hogy milyen bizonylattal kell bírnia a beépített fóliának, illetve melyek azok az üvegfelületek, amelyekre feltehető az ablaküveg fólia. Sőt, azt is meghatározza, hogy milyen átláthatósággal bíró fóliával kell ellátni bizonyos részeket. Mondani sem kell, hogy az egy- vagy kétéves teljes ellenőrzéskor ezt alaposan megvizsgálják a szakik.

Az ablaküveg fólia esetében annyit még tudni kell, hogy sok cég úgy reklámozza a termékeit, hogy azoknak köszönhetően törhetetlenné, vagyis inkább áthatolhatatlanná válik az üveg. Viszont az igazság az, hogy nem minden autónál van ez így.

Print Friendly, PDF & Email