Az ülőpárna gyerekeknek az egyenes testtartásra szoktat!

Ülőpárna gyerekeknek

Ülőpárna gyerekeknek

A XXI. század egyik egészségügyi hibájának számít a helytelen testtartás. Az emberek rengeteg időt töltenek el az irodákban görnyedve, a gyermekek pedig órákat tanulnak az asztalnál, amit a későbbiekben a hátgerinc szenved meg.

Az ülőpárna gyerekeknek olyan speciális eszköz, ami jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a lurkó megszokja az egyenes tartást. Természetesen felnőttek által is igénybe vehető. A párna kiszállításkor leengedett állapotban érkezik, szájjal kell felfújni.

Nem javasolt teljesen megtölteni levegővel. Ez az okos eszköz egyébként a megfelelő testtartás mellett, hozzájárul a mozgáskoordinációhoz is. Amikor az illető elhelyezkedik a párnán, csak akkor tud statikusan ülni, ha megtalálja a súlypontot.

Ez a pozíció fogja biztosítani a kényelmet és a stabilitást. Az ülőpárna gyerekeknek segíteni fog abban, hogy a testi fejlődés előrehaladásával, a csemetéknek természetes legyen egyenes háttal járni-kelni, hiszen a görbe hát egyrészt egészségügyi szempontból káros, másrészt pedig esztétikai szemszögből sem túl vonzó.

Print Friendly, PDF & Email