A babaágynemű rövid bemutatása

Légáteresztő babaágynemű

A megfelelő darab kiválasztása nagyon fontos, több lényeges szempontot kell figyelembe venni. A jó babaágynemű légáteresztő, bőrbarát anyagból készül.

Egyenletes hőmérsékletet garantál, ezáltal szerepet játszik a nyugodt alvásban. A párnában, a paplanban, a rácsvédőben található töltet teljes mértékben biztonságos, hiszen antiallergén. A háromrészes garnitúra ovis méretű takaróval is megvásárolható, így akár óvodás koráig is használhatja a gyerek. Az anyukák minden apró részletre odafigyelnek, így a kínálatból választhatnak olyan darabot, amely alapvetően huzat vagy töltettel ellátott. Sőt, eldönthetik, hogy töltettel egybevarrva, illetve cipzáras változatban készüljön a megrendelt darab.

A babaágynemű fejvédőjét biztonsági okokból egybevarrva gyártják le. Ezek típusonként eltérők, ráadásul több méretben készülnek. Igény szerint van lehetőség körfejvédős változatban kérni. A babaágynemű elérhető újszülött, valamint standard ovis méretben is, így könnyen eldöntheti, hogy melyik lesz jó gyermekének.

Print Friendly, PDF & Email