Broadlink – modern kapcsoló

Broadlink kapccsoló

Napjainkban már a különböző készülékek távvezérlésének lehetősége sem meglepő, hiszen olyan magas szintre fejlődött a technika. Számos készülékhez csatlakoztatható a Broadlink SC1 Smart Switch WIFI vezeték nélküli intelligens kapcsoló, amit az otthondigital.hu online boltból szerezhet be.

Különösen a világítás szabályozására szokták alkalmazni ezt. Használni is nagyon egyszerű, mert csak a 220 voltos áramforrás és fogyasztó közé kell kötni, akárcsak egy villanykapcsolót. Android és iOS készülékekről is vezérelhető egy ingyenes alkalmazáson keresztül. Intelligens otthoni ellenőrzést biztosít ez az otthoni vezérlődoboz. WIFI routeren keresztül adatokat továbbít a felhő alapú platformnak a Broadlink, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy távolról tudják irányítani az összes csatlakoztatott készüléket.

A webáruház jóvoltából kedvező áron juthat hozzá, ezért a vásárlás érdekében ide látogasson el! Ez a vezeték nélküli kapcsoló rendkívül praktikus, a modern technológia kiváló vívmánya. Önnek is rendelkeznie kell ezzel!

Print Friendly, PDF & Email