A csavarmentes polcrendszer könnyű kezelhetősége

Csavarmentes polcrendszer

Az ilyen berendezések az új generációját jelentik a csavaros változatoknak. A csavarmentes polcrendszer hatalmas előnyei közé tartozik, hogy olcsóbb, mint a másik verzió, a raktárakból azonnal elvihető, illetve megrendelhető. Nagyon könnyű vele bánni, hiszen pár perc alatt át lehet szerelni egyik helyről a másikra.

A csavarmentes polcrendszer 33 milliméterenként szabadon átállítható. Az általános teherbírásuk 130-650 kilogramm polconként, azonban ez nagyban változhat. Az oszloppárok teherbírásukat tekintve 1500 kg-tól felfelé haladhatnak. A csavarmentes polcrendszer kiegészítő elemekkel később is bővíthető. Garancia persze jár rájuk.

Ez a kellék gyors megoldást jelent a tárolási gondokra. Ha beszerez egy ilyen fantasztikus terméket, nem lesz szükség hosszú órákat tölteni az összeszereléssel, hiszen nincs csavaros kapcsolat a polcok és az oszlop között. A csavarmentes polcrendszer összeadása úgy történik, hogy a polcokat csak egyszerűen tartófülre kell akasztani.

A kialakítás eltér a csavaros változatoktól, mivel ebben az esetben a polcokat elől, illetve hátul is egy vízszintes tartógerenda merevíti. Az ilyen kiegészítők szélessége, valamint mélysége is változó. Alkatrészenként történik az átadásuk, így ha esetleg Ön szeretné hazaszállítani, nem lesz túl bonyolult dolga. A Salgópolc csavarkötésű lemezpolcos tárolórendszer már a gyártásától kezdve meghatározó típus az efféle termékek között.

A sikerének titka, hogy remekül alkalmazkodik a különféle tárolási igényekhez, legyen szó ipari vagy háztartási célról. Szóval a termékek megállják a helyüket a pincékben, a padlásokon, a kamrákban, a garázsokban, stb. A Salgópolc csavarkötésű lemezpolcos tárolórendszer különleges, speciális szerszámok nélkül is összeszerelhető.

Nincs másra szükség, mint két villáskulcsra. A termék alkatrészei, a gyártástól kezdve a mostani előállításig passzolnak egymáshoz, szóval egy régi alkatrész összeadható egy mostanival, ami hatalmas előny. A webáruházakból is megrendelhető a Salgópolc csavarkötésű lemezpolcos tárolórendszer.

Print Friendly, PDF & Email