A csodálatos Diamondnails termékek

Diamondnails gél lakk

Minden szakembernek megvannak a kedvenc eszközei, anyagai. A Diamondnails márka megjelenése óta az egyik nagy kedvence a magyar körömépítőknek.

A sikere a kiváló minőségű anyagoknak, a roppant széles termékpalettának és nem utolsósorban az újításoknak köszönhető. Az egyik ilyen új termék a thermo zselé lakk, amely a hőmérséklet hatására változtatja a színét. Ez a termék a mukorom-zselek.hu webáruházból is beszerezhető kiváló áron. A Diamondnails thermo zselé lakkja azon kívül, hogy a színváltoztatásnak köszönhetően roppant érdekes, más fantasztikus tulajdonságokkal is rendelkezik. Magas fényű, könnyen kezelhető, gyorsabban szárad, mint a hagyományos körömlakk.

Két rétegben kell felvinni, UV fényre köt, valamint fixálást igényel. A valóban fantasztikus termék nők tízezreit elvarázsolta már. Hagyja Ön is elcsábítani magát, és próbáljon ki minél több érdekes színt! Ne feledje, a Diamondnails termékek a minőség jegyében születtek, tehát mindenképpen érdemes kipróbálni a többi terméket is, mint a színes porcelánport vagy a fényzselét.

Print Friendly, PDF & Email