Csökkenőben a magán fogorvosi ellátás átlagos díja

Fogászat 13. kerület

Fogászat 13. kerület

Bizakodásra adhat okot, hogy csökken a fogorvosi kezelések díja. Például egy vizsgálat ára csak 5000 Ft a budapesti Clinident esetében, ezért elsősorban ezt a rendelőt érdemes felkeresniük a pácienseknek. A pontos árlista megtalálható a linken, tehát senkit nem ér majd meglepetés a kezelés után. Jól látható, hogy jelenleg a röntgen elkészítése 3200 vagy 5900 forintba kerül. A fehérítésért 7500 forintot kell fizetniük a pácienseknek, ezért pénzügyi szempontból erre érdemes készülniük.

Változó, hogy mekkora a fogkonzerváló kezelések ára, tehát ezzel kapcsolatosan a Clinident oldalán kell információkat szerezni. A Clinident fogászatán a fogeltávolítás 10 000 forintnál kezdődik, azonban ilyenkor az implantációra is gondolni kell. Végső soron csak egy szakember tudja megmondani, hogy az adott esetben milyen kezelésekre van szükség, ezért a betegeknek ebből a szempontból nem mindig érdemes önállóan véleményt alkotniuk. Szerencsére, a 13. kerületi Clinident csapata nagyon tapasztalt, tehát a páciensek nyugodtan megbízhatnak az itteni orvosokban.

A kezelések elvégzése rövid időn belül megtörténhet, és hosszas várakozási időre sem kell számítani. Kérés esetén a rendelő asszisztense bárkit szívesen visszahív az időpont-egyeztetés ügyében. Arról is lehet információt kérni, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni a kijelölt kezelések elvégzése. A specialisták számára nem jelent gondot a nagyobb problémák helyrehozása sem. A kitűnő technikai felszereltségnek köszönhetően, itt jó kezekben lesznek a páciensek.

Mivel a fogművekre garancia jár, ezért a páciensek semmilyen kockázatot nem vállalnak a Clinident választásával. További előnyt jelent az is, hogy a Clinident 13. kerületi rendelője kiváló helyen van, tehát nem fog gondot okozni az ide való eljutás. Csupán pár percre van szükség, ha valaki a Westend vagy a Váci út közelében jár, a metróállomás pedig öt percnyi sétára van. Szükség esetén telefonon is kérhető felvilágosítás az odajutással kapcsolatosan, ezért minden páciens meg fogja találni a Cézár-házban lévő Clinidentet.

Print Friendly, PDF & Email