Digitális női karóra sok okos funkcióval

Digitális női karóra

Digitális női karóra

Az időmérők mindig is törhetetlenül praktikusnak bizonyultak. Az idők során egyre jobb minőségű és több funkcióval rendelkező digitális női karóra jelent meg. Az egyik ilyen modell a www.luxora.hu weboldalon tekinthető meg.

Természetesen, meg is vásárolható, futárcég szállítja egészen a vásárló küszöbéig. A digitális Puma karórák nagyon okosak, az időn kívül a hónapot és a dátumot is mutatják, így ha viselőjének nem ugrik be egy irat kitöltésekor, hogy hányadika van, elég csak felemelnie a karját és leolvasnia erről az igazán fiatalos szerkezetről.

A digitális női karóra használható sport közben, de ideális hétköznapokra is. Egy másik beprogramozott funkciója az ébresztő, így az a személy, aki egy ilyen digitális női karóra tulajdonosa, garantáltan nem fog elaludni reggelenként.

Az említett modell óraháza és szíja neon zöld színű és műanyagból készült. Egy másik tulajdonsága, aminek senki nem fog tudni ellenállni, a világítás, így éjszaka is ellenőrizni lehet az időt megébredés esetén anélkül, hogy fel kelljen kapcsolni a lámpát.

Print Friendly, PDF & Email