EGLO asztali lámpa futurisztikus kivitelben

EGLO asztali lámpa

Egyre inkább divatba jönnek azok a termékek, amelyek futurisztikus külsővel bírnak. Főleg a tinédzserek és a fiatalok imádják ezt a stílust. Az EGLO asztali lámpa kicsit már az eljövendő évtizedeket idézi meg a vonalvezetésével.

A feje úgy néz ki, mint egy webkamera, tehát a számítástechnika szerelmeseinek egészen biztosan tetszeni fog. A fémből készült szára is igen jól mutat. Lila vagy fehér színben vásárolható meg. A fej és a talp árnyalata pontosan megegyezik egymással.

Az EGLO asztali lámpa billenős kapcsolóval rendelkezik. Mivel LED segítségével üzemeltethető, ezért nem fogyaszt túl sokat. Tökéletes a tanuláshoz, olvasáshoz vagy számítógépezéshez. Melegfehér árnyalatban világít. Sokan a hangulatvilágítás megteremtésére használják. A II. érintésvédelmi osztályba tartozik.

A magassága csupán 325 milliméter, tehát kis helyen is elfér. Az EGLO asztali lámpa acélból van, úgyhogy a tömege az átlagosnál egy kicsit nagyobb lehet. A kiszállítása nem kerül sokba. Remek karácsonyi ajándéknak számít, hiszen igazán praktikus.

Print Friendly, PDF & Email