Egy lézerblokkoló legálisnak számít?

Lézerblokkoló autóba

Bár hazánkban a sofőrök döntő többsége biztonságosan, civilizáltan és a szabályokat betartva vezet, néha van, hogy sietni kell és akkor muszáj jobban megnyomni a gázpedált. Ekkor, hogy az ember ne kapjon büntetést, jól jöhetnek bizonyos eszközök. A lézerblokkolók teljes mértékben legális eszköznek számítanak a traffipaxok előrejelzésében. Pontosan emiatt vásárolják és alkalmazzák ezeket olyan sokan.

Melyik modell mellett érdemes dönteni? Nem fog csalódást okozni a KIYO D ULTIMATE aktív lézerblokkolók egyik korszerűbb fajtája, amelyik direkt az európai és magyar traffipaxokhoz lett kifejlesztve. A precíz, modern szerkezet könnyedén, igazán gyorsan és abszolút rejtett módon szerelhető fel bármelyik verdára. A kellék frissítése és beállítása pendrive vagy USB kábel segítségével történik, ezért ez senkinek sem fog gondot okozni. Ha ez megtörtént, akkor a termék már rendelkezésre is áll. Hogyan is működik ez? Nos, a mozgó és persze a telepített lézeres sebességmérők jelét a lézerblokkolók profi fajtája a rendszámtábla keretbe épített szenzoroknak köszönhetően tudja érzékelni.

Ekkor egy jól hallható hangeffekt, magyar nyelvű beszédhang vagy éppen ledes figyelemfelkeltő fény jelezheti, hogy lassítani kell. Persze vannak már olyan lézerblokkolók is, amelyeket a tulajdonosuk állíthat be, hogy miként jelezzen. A mai kellékek nagy része a sebességtúllépésen kívül, egyéb közúti szabálysértéseket is rögzít, ezért egy igazán sokoldalú eszközhöz juthat az ember. A traffipaxbolt.hu oldalon megvehető lézerblokkolók tökéletesen működnek például a hazánkban igen gyakran használt ARH CAM-S1 sebességmérőknél.

Ezek ellen a produktumok hatékonyan teljesítenek. Nagy előny, hogy ezeknél a kiegészítő jó pár másodpercig nem engedi meg a rendőrségi sebességmérőnek, hogy az megmérje az érkező vagy távolodó kocsi sebességét. Számtalan, igazán modern kütyü megvásárolható a fent említett internetes webboltban. Mivel itt adott a jutányos ár, kifogástalan minőség, illetve a gyors házhoz szállítás egyaránt, teljesen világos, hogy megéri ezt a boltot választani.

Print Friendly, PDF & Email