Egyéb

Születésnapi borok borszaküzletből vásárolva

Születésnapi borok

Amikor egy különleges alkalmat kell megünnepelni, akkor egy üveg bor mindig felbontásra kerül. Az évfordulós és születésnapi borok ezért annyira keresettek az üzletekben és a borkereskedésekben.

Azonban ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek ugyanaz az ital a megfelelő ajándék. Amikor elmegy születésnapi itókát vásárolni, akkor lebegjen a szeme előtt az, hogy örömet szeretne okozni annak, akinek viszi majd. Ezért az ő preferenciáit vegye elsődlegesnek és ne azt, amit Ön szívesen meginna! Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Egy kombinált szauna mellett a család egyetlen tagjának sem kell kompromisszumot kötnie

Kombinált szauna

A Nordenstil segítségével az otthonában is bármikor élvezhetővé válik a szauna és a wellness élménye. Egy kombinált szauna egyesíti a hagyományos finn szauna és a mélytisztító infraszauna tulajdonságait, így a család egyetlen tagjának sem kell kompromisszumot kötnie a szaunázással kapcsolatban még akkor sem, ha eltérő az ízlésük.

Helyet, pénzt és időt megtakarítva élvezheti mindkét szauna előnyeit. Az üzemeltetés költségeinek az oldaláról is van előnye: a finn szauna kályhával az infraszauna előfűthető.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Páramentesítés egyszerű megoldással

Páramentesítő

Páramentesítő

Sokan a penész megjelenésének láttán, vegyszerekkel próbálkoznak eltüntetni a foltokat, ami ideig – óráig talán megoldást is hoz. Azonban, ha a lakótérben a magas páratartalom folyamatosan fennáll, akkor drasztikusabb közbelépésre van szükség.

Ez mindenképp a páramentesítés, valamilyen eszközzel. Manapság korszerű készülékek vannak, amelyek kivonják a felesleges nedvességet. Ezek oly módon működnek, hogy beállítjuk a kívánt páratartalmat, a többit pedig a készülékre bízzuk. Az egészséges nedvesség 50 – 55 % körül van. Egy kattintás ide a folytatáshoz....