Ékszer

Az ezüst tisztítása nagyon egyszerű

Ezüst tisztítása

Egy idő után csúnya, sötét elszíneződések jelennek meg az ezüst felületén. Sokan megijednek ettől, pedig a problémát könnyen lehet orvosolni. Az aranyshop.hu weboldalon kapható kendő segítségével egyszerűvé válik az ezüst tisztítása.

Csupán alaposan át kell vele dörzsölni az ékszereket. Egy idő után eltűnnek a csúnya foltok és a kiegészítő újra a régi fényében ragyog. Sokan kérdezik, hogy mit tehetnének az elszíneződések ellen. Nos, érdemes levenni az ékszereket a kozmetikumok testre való felkenése előtt.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Miért kedvelt a magyar design ékszer?

Különleges ékszerek különleges hölgyeknek

A legtöbb nő akkor érzi igazán jól magát a bőrében, ha visel valamilyen ékszert. Persze ehhez az is kell, hogy rátaláljon azokra a darabokra, amelyek megfelelnek az ízlésének és passzolnak a stílusához. A magyar design ékszer temérdek hölgy szívébe lopja be magát, hiszen meseszép minták jelennek meg rajta, gyönyörű színekben és számtalan módon variálhatóak.

Általában olyan ékszerkészítők alkotják meg ezeket az ékeket, akik maguk is a magyaros színek, motívumok kedvelői, vagyis szeretnek olyan természetes anyagokkal dolgozni, mint a bőr, fa, gyöngy vagy agyag. Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Az ezüst gyűrű sokak kedvence

Megunhatatlan ékszerek

A divat rengeteget változik, gyakran azon vesszük észre magunkat, hogy ami még nemrég igazán trendinek számított, az ma már elég ódivatú. Vannak azonban olyan ruhák és kiegészítők, amelyek soha nem mennek ki a divatból, legfeljebb néhány részlet változik rajtuk. Ilyen például az ezüst gyűrű is, ami már mondhatni, hogy évezredek óta hódít a nők körében.

Vannak olykor olyan korszakok is, amikor közkedveltebb az ezüst, mint az arany. Tisztaságával, egyszerűségével egy olyan szépséget testesít meg, ami nem hivalkodó, és viselőjének a kifinomultságáról, ízlésességéről árulkodik. Egy kattintás ide a folytatáshoz....