Extrém sport ajándékutalványokat keres?

Flyboard

Manapság a tárgyi ajándékok egyre kevésbé népszerűek, mert az emberek folyamatosan arra törekszenek, hogy meg tudják venni maguknak, amire szükségük van, így a lehetőségek tárháza is igencsak a lecsökken és az állandó rohanás miatt egyre nehezebb kiismerni a körülöttünk lévő személyeket.

Szerencsére az nem sokáig maradhat titokban, ha valaki szereti az extrém dolgokat, így egy ehhez kapcsolódó élményajándék tökéletes lehet számára. Aki adrenalinnal teli vízi sportokat keres, az imádni fogja a flyboardot. Az élménypláza oldalán többféle kupont is találhat, amelyek ennek a kipróbálására kínálnak lehetőséget.

Amennyiben egy olyan ismerősnek, barátnak keres ajándékot, akiről messziről lerí, hogy imádja a nem mindennapi dolgokat, akkor ezek közül bátran válogathat. Vannak kimondottan a flyboard rejtelmeinek felfedezését lehetővé tevő kuponok is, de választhat olyat is, ami egyszerre több vízi sport kipróbálására ad jogosultságot.

A flyboard mellett jetskizhet vagy hoverboard-ozhat is, ha a megfelelő szolgáltatás mellett dönt, sőt, saját részre is okozhat egy nem mindennapi élményt, ha a páros bérlet mellett teszi le a voksot. Ezzel a csomaggal két személy jetski, vízi bob, flyboard élményeit fedezheti, csak bizonyosodjon meg róla, hogy tényleg Önt vinné magával, különben nagy csalódás érheti.

Természetesen saját részre is vásárolhat ilyen kupont és akkor azt hív magával, akit csak szeretne, barátot, havert, ismerőst, rokont, de a párját is bevonhatja a kalandba. Sőt, családi programot is szervezhet. Abban az egyben biztos lehet, hogy a flyboard felejthetetlen élményekkel fogja gazdagítani, hiszen repülhet a víz felett és delfinként úszhat a Fundy tóban.

Amennyiben szeretné ezeket megtapasztalni vagy bárkit meglepni ezzel a nem mindennapi programmal, akkor keresse fel az Élménypláza weboldalát és máris rendelje meg az egy- vagy kétszemélyes kupont! Jelenleg akciósan vásárolhat, így megéri mihamarabb lecsapni a lehetőségre és a karácsonyi ajándékvásárlást is letudni idejében!

Print Friendly, PDF & Email