Gépkezelő jogosítvány a jobb elhelyezkedésért

Pár hetes tanfolyamok

Nem könnyű mostanában jól fizetett álláshoz jutni, pedig minden ember szeretne egy olyan fizetést, amiből viszonylag jól meg lehet élni. De ha rendelkezésre áll egy gépkezelő jogosítvány, jóval nagyobb eséllyel helyezkedhetünk el a munkaerőpiacon.

A gépkezelő jogosítvány most könnyen beszerezhető, csak fel kell iratkozni a tanfolyamra, ami szeptember 5-én indul és szeptember 26-án már vizsgázhat is belőle. Arra is lehetőség van, hogy 5%-al olcsóbban elvégezhesse a tanfolyamot, ha legalább 5 nappal a jelentkezési határidő előtt személyesen kifizeti a tanulási díjat.

A tanfolyam sikeres elvégzése esetén, a megszerezhető képesítés az emelőgép kezelő, kivéve a targonca. Ehhez jár egy tanúsítvány egy választott géptípusra kiállítva.

Iratkozzon be minél hamarabb és legyen Ön is egy gépkezelő jogosítvány boldog tulajdonosa, ami nagyban megnöveli az esélyt, hogy könnyebben elhelyezkedhessen az építőiparban, logisztikában, szállítás vagy raktározás területén, de számtalan más munkahelyen is, ami ezekhez kapcsolódik!

Print Friendly, PDF & Email