A golyópálya tetszik a kisfiúknak

Golyópálya

Golyópálya

Minden szülő szeretné boldoggá tenni a gyermekét, ezért gyakran vásárol olyan tárgyakat, amelyek hamar elnyerhetik a kicsik tetszését. Persze egy idő után már nehéz beszerezni olyan játékot, amelyik újdonságot jelent a csemetéknek.

A golyópálya azért számít jó vételnek, mert törhetetlen műanyagból készül, ezért az évek során a gyerekek annyit játszhatnak vele, amennyit csak akarnak. A termék elsősorban nyolc éves kor felett ajánlott, hiszen érdekes felfedezéseket lehet vele tenni.

A használati utasításban több példával is találkozhatnak a gyerekek és a szülők, ezért egyszerűbben építhetik fel a golyópályát. Az építmény akár öt méter hosszú is lehet, ezért az egész szobát elfoglalhatja. A műanyag alkatrészek megtisztítása igazán egyszerű, tehát teljesen biztonságos lesz a használatuk. A csomagban vannak ívelt és egyenes pályák is, éppen ezért egyedi kreációk hozhatók létre a golyópálya segítségével. A 200 darab, apró golyó mozgása a csövek segítségével könnyen megfigyelhető. Továbbá, a használattal kapcsolatban az akebiajatek.hu oldalon is megnézhető egy videó.

Print Friendly, PDF & Email