Gyakran festett hajra kell a hajpakolás!

Hatékony hajpakolás

Amikor a hajfestés után azt veszi észre, hogy a szálak végei töredezetté váltak, a fénye megkopott, akkor érdemes tudnia, hogy nem ápolta kellően. A megviselt hajnak ilyenkor a legjobb mentőöve a hajpakolás, ami olyan tápanyagokat és vitaminokat tartalmaz, amelyek sikeresen beépülnek a hajszálakba és „életet lehelnek” a hajkoronába.

A fénylő haj nem a gyakori hajmosás eredménye, ugyanis a különféle hajmaszkok segítik előhozni egykori szépségét. Az oldalunkon minőségi Brelil termékek találhatóak, amelyek országszerte segítettek a megviselt hajú klienseknek. Alkalmazásuk nagyon egyszerű és nemcsak szakmai körökben, hanem otthon is. A roncsolódásának mértékétől függ, hogy pontosan milyen hajpakolás kerül a fejre, de az alapszabály ugyanaz: hajmosás után vastagon kell felvinni a sérült részre vagy az egész fejre, lehetőleg úgy, hogy ne érje a fejbőrt.

Néhány perces hatóidő után pedig lemosható. A hajpakolás alkalmazása után, sokkal könnyedebb, selymesebb lesz és könnyebb a fésülése is. A száraz hajra speciális olaj is kerülhet, de anélkül is megszokott módon szárítható és formázható.

Print Friendly, PDF & Email