Hatalmas, masszív ugrálóvár otthonra

Ugrálóvár otthonra

A kicsik nagyon szeretnek mozogni, ugrálni, ezért mindennap kiviszik őket a szülők a játszótérre, esetleg különböző alkalmakra, város- vagy falunapokra. Ott aztán nagy az izgalom, sok gyerek, gumivár, ami csak kell!

De ezt a csodálatos élményt biztosítja az ugrálóvár otthonra készített változata is, amit beszerezhet a kicsinyének a jatekotthon.hu webáruház jóvoltából. Kedvezménnyel vásárolható meg például a hatalmas csúszdás ugrálóvár, ami 4-5 gyereknek is nyújt felhőtlen szórakozást. Teljesen biztonságos, hiszen az anyagokon minden varrás dupla, ezáltal igazán tartós és megbízható minőségű. Folyamatos légbefújással működik és nagyon gyorsan, mindössze 1-2 perc alatt felállítható.

Erre szükség is lesz, hiszen amikor a gyerekek meglátják, hogy érkezett egy ugrálóvár otthonra, azon nyomban birtokba akarják venni. Ilyenkor pedig elkezdődik a véget nem érő móka, boldog játszadozás, ugrálás. Persze, a webáruház kínálatában nemcsak ez, hanem még sokféle ugrálóvár otthonra megtalálható. Okozzon Ön is nagy örömöt a csemetéinek egy ilyen várral!

Print Friendly, PDF & Email