Igazi aduász a Steyr traktor

Modern traktor

A körülmények nem mindig kedvezőek a mezőgazdasági munkák szempontjából. A vetés és aratás csupán akkor lehet igazán hatékony, hogyha minden eszköz a rendelkezésünkre áll, különben az egész nem lesz más, mint versenyfutás az idővel.

A Steyr traktor az utolsó csavarig a megtestesült technológiai csúcskategória. Minden benne van, amire szükség lehet a munkához. Egy olyan sokoldalú munkagép, amiről minden mezőgazdász valaha csak álmodhatott.

A Giga Farm Kft., többek között a Steyr traktor forgalmazásával és bérbeadásával foglalkozik. A szántóföldek málhás lovainak is lehetne nevezni a Steyr traktorok Terrus CVT Echotech változatait. A robosztus külső hatalmas erőt hordoz magában, azonban annál meglepőbb, hogy milyen csekély az étvágya, a méretéhez és az erejéhez képest.

A Steyr traktor tervezésekor fontos szempont a környezettudatos kialakítás, ami leginkább a fogyasztásban és a káros anyagok kibocsátásában mutatkozik meg. Ha egy kisebb változatra lenne szükség, akkor érdemes a Kompakt termékcsalád modelljei közül szemezgetni.

Print Friendly, PDF & Email