Jó, ha van kéznél fénymásolópapír

Fénymásolópapír

Az informatika fejlődésével nagy előnyökre tettünk szert a különféle ügyintézések területén. Ez ugyanakkor még nem jelenti azt, hogy a fénymásolópapír utáni igény különösen lecsökkent volna. Bár a különféle pénzügyi tranzakciók, üzenetváltások is lezajlódnak online, gyakran minden dokumentum nyomtatott formában köt ki egy nagy raktár mélyében.

Akár irodai munkáról van szó, akár tanulmányok elvégzéséről, de olykor még a megszokott hétköznapokban is jól jön a fénymásolópapír jelenléte. Természetesen ez a kivitel nemcsak másolásra, hanem nyomtatásra ugyanúgy alkalmas, néha pedig egyszerűen csak jegyzetelünk, rajzolunk rá. Többféle kivitelben kapható. Létezik színezett változata, ami speciális esetekben, például meghívók szerkesztésekor kimondottan előnyös.

Jó tudni, hogy a szekrény mélyén mindig van néhány lap, amit bármikor előkaphatunk, ha igény van rá. A fénymásolópapír kis- és nagytételben egyaránt megrendelhető az irosz.hu oldalról. Ismerjük meg az árakat és vásároljunk, a kiszállítás pedig néhány napon belül megtörténik!

Print Friendly, PDF & Email