Kültéri kaspók több színben

Kültéri kaspók

Amikor tavasszal kitesszük a virágainkat a teraszra, az udvarra, tanácsos olyan edényben elhelyeznünk azokat, amiben biztonságosan tölthetik a meleg napokat. Az sem árt, ha a kültéri kaspók szépen néznek ki, tartós alapanyagból készülnek, valamint könnyen tisztíthatóak. Kiváló minőségű termékek megvételére van lehetőség a virag-online.hu webáruház jóvoltából.

Például a készleten lévő Fijenzia típusú kültéri kaspók nagy választékban állnak rendelkezésre. Ezek rattan hatású, UV-álló műanyagból készült, négyszögletes, magas darabok. A bennük lévő belső edény megkönnyíti a növény átültetését és mozgatását. Elsősorban erkélyre, teraszra ajánlottak, de remekül mutatnak a lakásban is.

Tökéletesen illeszkednek az egyenes vonalvezetésű, minimál stílushoz, de a klasszikus berendezéshez szintén passzolnak. Több színben és méretben vásárolhatóak meg, így mindenki megtalálja közöttük az ízlésének és a berendezésnek leginkább megfelelőt. A kültéri kaspók elegáns megoldást nyújtanak a virágok tartásához.

Print Friendly, PDF & Email