Kutyajáték a közös mókázáshoz

Kutyajáték

A kutyusok imádnak játszani, így ha szeretne a kedvencének néhány boldog percet okozni, akkor szánjon mindennap egy kis időt a közös mókázásra! A különféle színes és olykor vicces kutyajáték verziók nagyon jó alapot nyújtanak ehhez, hiszen még a lustább ebek is izgatottan fognak próbálkozni, hogy visszaszerezzék a gazditól.

Ha megtanítja az én eldobom, te visszahozod játékra, akkor nemcsak érdekes, hanem még hasznos is lesz a kutyajáték alkalmazása, hiszen az állat egészségére is jó hatással lesz, ha kifutkorászhatja magát. Sok négylábú nem szeret csak úgy rohangálni, de ha van egy célja a dolognak, mégpedig visszahozni, visszaszerezni a számukra kedves kutyajátékot, akkor megtesznek több kilométert is.

Labdák, frizbik, műanyag állatkák és különféle csomózott kötelek is bevethetőek, de arra mindenképpen gondolni kell, hogyha olyan kutyajáték mellett dönt, ami hangot ad ki, azt Önnek is el kell majd viselnie. Nem biztos, hogy otthon is kellemes lesz azt hallgatni, ha a kutya rábukkan a játékára.

Print Friendly, PDF & Email