Kyocera Fleet Services

Kyocera nyomtató

Napjainkban egyre komplexebb irodatechnikával találkozhatunk. Ehhez a szoftveres és hardveres támogatás együttesen szükséges. A legújabb termékek, amelyeket például a Kyocera szakemberei a magas minőségű, költséghatékonyan működő nyomtatók mellett megalkottak, a flottás szervizelési szoftverek.

Ezzel a szervizelőknek, illetve karbantartóknak nincs szüksége a helyszínre menni ahhoz, hogy egy esetleges szoftverproblémát elhárítsanak, hanem ezt megtehetik a saját irodájukból, ami akár egy másik városban, de egy másik országban is lehet.

A lényeg az internetes kapcsolat. Sőt, a Kyocera ennél messzebbre is ment, hiszen olyan felhőalapú szoftveres követést tett lehetővé, amely hibajelzést küld, amint bármilyen rendellenesség jelentkezik. Ez azt jelenti, hogy még a hiba tényleges beállása előtt távolból javítható, tehát semmilyen leállást nem okoz a felhasználóknál.

Emellett a Kyocera szoftveres támogatása lehetővé teszi, hogy egy monitoron keresztül megfigyelhető legyen a flotta összes nyomtatója.

Print Friendly, PDF & Email