Létezik térkép a tapéták útvesztőjéhez?

Színes tapéták

Gyakran használjuk a „bőség zavara” kifejezést, ha a kelleténél több alternatívával találjuk szembe magunkat. Nagyon is találó ez a kifejezés, hiszen tényleg könnyen összezavarodik az ember, amikor választási lehetőségei szinte megszámlálhatatlanok. A tapéták felhozatalának szövevényes világában, szinte minden üzletben személyes tanácsadással segítik a megfelelő választást.

Szakértő odafigyelés kíséri barangolásainkat a trópusi virágok, egzotikus állatok, betonhatású szürke árnyalatok, kontrasztos cikkcakkok, finom pöttyök és hajszálcsíkok, tökéletes geometriai formák, színes tollazatú madarak, hullámok mintázatai között.

Szükség is van rá, hiszen a tapéták meghatározzék az otthon töltött idő hangulatát, valamint az egész család és a hozzánk látogató ismerőseink közérzetét. Fontos kritérium, hogy ne legyenek egyszerre eltérően dominánsak a szőnyegek, a függönyök, a bútorszövetek és a tapéták. A túlzás nem esztétikus és nem stílusos. Ötletes megoldás lehet azonban, ha ugyanaz a szín és minta világ köszön vissza a különböző felületeken. Lássunk hozzá még ma a tervezéshez!

Print Friendly, PDF & Email