A lúgos víz hatása rendkívül jótékony

Lúgos víz hatása

Az ilyen víz azért jó, mert antioxidáns tulajdonságú, ezért képes megkötni a szervezetben a szabadgyököket. A lúgos víz hatása abban van a segítségünkre leginkább, hogy a testünkben lévő vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok gyorsabban közlekednek. Ez egy igen pozitív jellemzője, hiszen mindenki tudja, hogy a tápanyagoknak milyen fontos szerepe van a szervezetben, illetve az egészségmegőrzésben.

Emellett az ilyen folyadék sokkal gyorsabban hidratál és több tápanyagot old fel, mint az általános csapvíz. A testben még olyan helyre is képes eljuttatni a kellő anyagot, ahová a normál ivóvíz nem tud eljutni. A lúgos víz hatása több mindenre is kiterjed.

Meg kell említeni, hogy segít a fogyókúrában, erősíti az immunrendszert, a szervezet ellenálló képességét, megköti a szabadgyököket, méregtelenít, visszatartja, vagyis lassítja az öregedési folyamatokat. Az efféle víz nagyszerű megoldás néhány háztartási kemikália helyettesítésére is. Például az élelmiszerek tisztántartására, takarításra, nagyobb pecsétek eltávolítására is használható.

Print Friendly, PDF & Email