Mágneses tábla a sikeres bemutatókhoz

Mágneses tábla

Egy bemutató sikere nagyban függ a felhasznált szemléltető eszközöktől is. Ezek pedig, manapság nem csupán az óriási krétapor felhőben felrótt kulcsszavakban és néhány egyszerű ábrában merülnek ki, hanem sokkal többféle dolgot lehet alkalmazni a célra.

Például a mágneses tábla önmagában jóval több lehetőséget kínál, ráadásul anélkül, hogy piszkos lenne a ruhánk vagy káros anyagot lélegeznénk be. Ugyanis a mágneses tábla felületére nemcsak írni lehet, hanem mágnesek segítségével bármilyen papírra, kartonra elkészített ábra, illusztráció, diagram vagy rajz rögzíthető, így előre legyártott eszközök is bevethetőek.

Sőt, nagyba is lehet gondolkodni, mert amit a mágnesek nem bírnak meg, azt a mágneses tábla tetején lévő csíptető biztosan megtart. Tehát bátran lehet készülni előre, mert nem lesz szükség az információk újbóli felvitelére és ezzel még időt is lehet spórolni. Csak felhelyezi a mágneses tábla felületére a precízen megalkotott ábrát és már magyarázhatja is, hogy mit akar ezzel bemutatni anélkül, hogy a résztvevők figyelme elkalandozna, amíg Ön a táblára ír.

Print Friendly, PDF & Email