Mesefigurákkal díszített házicipő

Kényelmes, meleg házicipő

Az otthonunkban szeretünk a legkényelmesebben öltözködni, valamint a kicsiket is úgy öltöztetni, hogy jól érezzék magukat. Vannak nélkülözhetetlen darabok, amelyek a kisgyermekek komfortérzetét növelik, ezek egyike a házicipő. Tökéletes döntés, igazi otthoni viselet az apró lábacskáknak. Nagyon kényelmes, melegen tartja a lábakat, az ilyen házicipőben lehet futkározni a lakásban.

Nemcsak otthon, hanem a nagymamánál és az óvodában is szükséges egy ilyen lábbeli. Az a jó, ha vastag a kis házicipő, mert sokszor nem is gondolnánk, hogy milyen hamar felfázhatnak a kicsik a padlócsempén vagy a fűtetlen parkettán.

Természetesen az sem mindegy, hogy milyen mintával vannak díszítve ezek az aranyos lábbelik. A lyamar.hu webáruházban kapható termékek mesefigurákkal vannak ékesítve. Megtalálható közöttük a Mancs őrjárat, Thomas, a gőzmozdony, Pókember, Disney Minnie figurás, de látható némelyiken a Jégvarázsból ismert karakter és Mickie egér is. A kicsik ezért garantáltan kedvelni fogják a házicipőt.

Print Friendly, PDF & Email