Mindig hasznos a horgany festék

Horgany festék

Horgany festék

A változó időjárási viszonyok minden felületet próbára tesznek. A sok ezer méter magas hegycsúcsok is idővel megadják magukat, így ne csodálkozzunk, hogy az ember által alkotott épületek hasonló sorsra jutnak. Azonban nekünk van alkalmazásával, a kíméletlen hatások ellen. Néhány ecsetvonás akár sok évvel is meghosszabbíthatja a fémek élettartamát. A remek fedés és kellemes ezüstös szín ugyanakkor jó kinézetet biztosít. Azonban ne feledjük el, hogy a horgany festék nem csodaszer, és időnként pótlásra szorul!

Érdemes rendszeres időközönként nyomon követni, hogy mennyire kopott le, hogy még időben újabb bevonatot vigyünk fel. Ha építkezésbe kezdünk teljesen új alapanyagokból, amelyek nincsenek ellátva semmilyen védelemmel, akkor még az összeállítás előtt fessük le azokat, mert így minden részüket érni fogja a horgany festék.

Ha utólag kapunk észbe, akkor az illesztések és fedett részek kevesebb védelemmel lesznek elláthatóak, aminek következtében nagyobb mértékben lesznek kitéve az időjárás viszontagságainak.

Print Friendly, PDF & Email