Néha életet ment az adó 1 százalék

Adó 1 százalék

Adó 1 százalék

Ön is hallotta, hogy Michael Bublé 3 éves kisfia rákos lett? Sajnos, ez az eset is arra hívja fel a figyelmünket, hogy a baj bárkivel megtörténhet. Azonban hatalmas segítséget jelenthet az adó 1 százalék, hiszen így több forrás áll rendelkezésre a betegség legyőzéséhez.

A nemrég elvégzett kutások szerint a válság alatt feltűnően nőtt a rákban elhunyt személyek száma. Ez többek között arra vezethető vissza, hogy sokaknak nem volt elég forrásuk a jobb minőségű kezelések finanszírozására.

Azonban Ön az adó 1 százalék segítségével gondoskodhat arról, hogy lehetőleg egy szülőnek se kelljen elveszítenie a gyerekét a pénzhiány miatt. A Daganatos.hu Alapítvány közvetítése révén megfelelő helyre fog kerülni a támogatás, és több leukémiás csemete kap lehetőséget a gyógyulásra.

Például az adó 1 százalék nagyon hasznos lehet, ha a speciális takarítások elvégzéséről van szó. Ezenkívül pénzbe kerül a steril szobák kialakítása és a laboratóriumi vizsgálatok finanszírozása is. Meg kell még említenünk a kórházi gépek megvásárlását is az adó 1 százalék felhasználása kapcsán.

Print Friendly, PDF & Email