Nyelvtanulás saját időbeosztással

Nyelvtanulás

Külföldre készülsz, ehhez pedig jobban kellene ismerned az angol nyelvet? Tanulnád is, de egyszerűen nem fér bele a napi programodba? Van megoldás! A BeHappy angol nyelviskolában a nyelvtanulás olyan programmal történik, ami garantáltan ideális lesz. Rugalmas órarenddel, a saját tempód szerint van lehetőséged az ismereteket elsajátítani.

Közvetlen, barátságos légkörben tanulhatsz, ahol egy szintfelmérést követően mindenről tájékoztatást fogsz kapni. A teszt alapján pontosan felmérik az angoltudásodat szóban és írásban egyaránt. Ennek alapján, az oktatásszervezők segítenek kiválasztani a leginkább megfelelő tanfolyamot.

Bármikor elkezdheted, hétfőtől szombatig bármelyik nap belevághatsz a tanulásba, nem kell egyetlen csoporthoz sem alkalmazkodnod. Így a nyelvtanulás már semmilyen akadályba nem ütközik. Tehát, ha az angol nyelvtanulás a célod, akkor a BeHappy nyelviskolát tanácsos felkeresned Budán, a II. kerület, Margit körút 62. vagy Pesten, az V. kerület, Kossuth Lajos utca 13. szám alatt.

Print Friendly, PDF & Email