Rácsos kocsi egyedi tervek alapján

Minőségi tervezés

Stabil kivitelezés, mégis könnyen mozgatható. A rácsos kocsi gyártása sem lehetetlen az egyediaceltermek.hu csapatának. Minden típus tökéletesen kivitelezett, az igényeknek megfelelően.

Ez nem véletlen, hiszen minden esetben egy vagy több prototípus kerül legyártásra, majd csak ezután kezdődhet el a sorozatgyártás. Erre azért van szükség, hogy a kialakítása tökéletes legyen a rácsos kocsinak. Kizárólag ezzel a módszerrel érhető el a várt végeredmény.

Előre elkészített 3D modell elkészítésére is van lehetőség. De ha ez nem áll a megrendelő rendelkezésére, akkor az egyszeruaceltermek.hu csapata készíti el az igényekhez igazodva. A rácsos kocsi anyaga többféle lehet, hiszen más és más területeken kerülhet felhasználásra. Az alumínium gyakori választás, mivel merev és könnyű fém, aminek magas a strapabírása.

A szénacél szintén kiváló anyag, de ha szükség van rá, akkor a rácsos kocsi elkészíthető saválló és más rozsdamentes anyagból is. A sorozatgyártás optimalizáltsága miatt, ez egy kifejezetten gazdaságos megoldás.

Print Friendly, PDF & Email