Sokat spórolhat a hővisszanyerős szellőztetővel

Hővisszanyerős szellőztető

Bizonyára Önnel is történt már, hogy egy hosszabb szellőztetést követően annyira lehűlt a lakása, hogy jó ideig kellemetlen volt bent tartózkodnia. A hővisszanyerős szellőzhető az ilyen helyzetet teljesen kiküszöböli. Olykor a hosszas szellőztetés után is azt tapasztalja az ember, hogy mégsem a legfrissebb a terem levegője.

Ez annak tudható be, hogy az úgymond „szűretlen” levegő beáramlásával bekerülnek a szoba légkörébe a baktériumok, szennyeződések, különféle kórokozók. A hővisszanyerős szellőztető viszont megszűri a kinti levegőt úgy, hogy közben visszanyeri a lakás hőjét.

Ez egyrészt rendkívül komfortos megoldás, hiszen nem hűl ki a helyiség, másrészt pedig nagyon energiatakarékos, ezáltal pedig gazdaságos. A hővisszanyerős szellőzhető használatával ugyanis kevesebb fűtésre van szükség, így elég kisebb teljesítményű fűtőtestet is alkalmazni. Ez a nagyszerű eszköz megvásárolható a szellozoshop.hu webáruházban, ahol minden megtalálható, ami az optimális levegőhöz szükséges a lakásba, irodába, ipari helyiségekbe.

Print Friendly, PDF & Email