Szélvedő javítás kavicsfelverődés esetén

Szélvedő javítás

Gyakran előfordul, hogy a felverődő kavicsok miatt megrongálódik egy autó szélvédője. Ez nem csupán bosszantó, hanem nagyon balesetveszélyes is. Sőt, a kocsi tulajdonosa bírságot is kaphat miatta egy közúti ellenőrzés során.

Éppen ezért aranyat ér a szélvédő javítás lehetősége, amiről az interneten lehet további információt szerezni. A becsapódás után lehetőleg le kell ragasztani a sérülést, mert ezzel elkerülhető, hogy több szennyeződés kerüljön bele.

Nem szabad hagyni, hogy az üveg tovább repedjen, különben értelmetlenné válik a szélvédő javítás, hiszen már teljes cserére lesz szükség. A kavicsfelverődés után minél hamarabb fel kell hívni a +36 70 610 8427-es számot. Ezt követően a szakemberek a helyszínre sietnek és 1 órán belül megjavítják a szélvédőt.

A munka elvégzése 100 százalékos pénz visszafizetési garanciával történik, tehát nem jár semmilyen kockázattal a szélvédő javítás. A megrendelők ajánlatot kapnak a munka megkezdése előtt. Jelenleg 4 ezer forintos ártól kezdődően vehető igénybe a szolgáltatás.

Print Friendly, PDF & Email