A táblarács, mint előre gyártott elem

Táblarács

A régi időkben az ember csakis azokat az anyagokat használta fel az építkezéshez, amelyeket könnyedén be tudott szerezni és a természet megadott. Idővel azonban már saját maga hozott létre újabb elemeket, amelyekből könnyebben és tartósabb szerkezeteket alkothatott meg. Az égetett tégla, beton, csempe, táblarács mind ebbe a kategóriába tartozik.

Ezeknek az előnye, hogy előre gyártott, formázott méretekben kaphatóak és könnyebb velük bánni. A fémek megfelelő kezelést követően, a nedvességnek, vegyi anyagoknak egyaránt ellenállnak, ami nagyfokú tartósaggot kölcsönöz nekik. A táblarács kifejezetten úgy van megalkotva, hogy teherbírása extrém magas legyen. Hidakat, lépcsőket, pallókat, de egyszerű dekorációs elemeket is készíthetünk belőle.

Adott méretekben készítik el, majd ezt követően a helyszínen vagy rendelésre átszabható. A vágott táblarács széleit érdemes beszegni, keretezni. Online a jaroracskft.hu oldalon megismerhetjük a pontos árakat, amelyeknek tükrében igény szerint vásárolhatunk. Adjunk a minőségre és ellenálló képességre, vagyis legyen a megfelelő helyeken táblarács beépítve!

Print Friendly, PDF & Email