Táskák

Női bőr táskából soha nem elég

Mindig jól jön egy új modell

A férfiak számára értehetetlen módon a nők szájából sokszor elhangzik az, hogy nincs cipőjük, ruhájuk, táskájuk. Nem értik ezt a kijelentést, hiszen közben azt látják, hogy a szekrény tele van, és egyetlen szoknya, topánka, vagy női bőr táska sem férne már el benne.

Azonban a hölgyek ezek alatt a mondatok alatt nem azt értik, hogy tényleg nincs mit felvenniük, vagy amibe pakolniuk a dolgaikat, hanem azt, hogy nincs egy új, divatos, ami most trendi, amit még nem viseltek, és amit jelenleg szívesen hordanának.

A táskák esetében különösen igaz ez, hiszen ezek, amellett, hogy praktikusak, és nagyon megkönnyítik az életet, bármilyen viseletet képesek feldobni, és nagyban hozzájárulnak az egész megjelenés összhangjához.

Hiába van otthon már akár tucatnyi, mindig akad egy olyan az új modellek között, ami igazán megtetszik, és mindenképpen kellene a gyűjteménybe. A női bőr táska tehát egy örök darab, a részletek, színek, formák változhatnak, de maga a lényeg mindig megmarad: a hölgyek kedvence lesz 15 évesen ugyanúgy, mint akár 90 évesen.