Tudta, hogy egykoron egész Hegykő az Esterházy birodalom része volt?

Szállás Hegykőn

Szállás Hegykőn

Hegykő egy olyan település Nyugat-Magyarországon, amely egykor a nagy Esterházy család birodalmához tartozott. De miért is volt annyira értékes ez a hely? Nos, azért, mert gyógyhatású termálvízzel rendelkezik a település.

Ha tehát fel szeretné keresni a helységet, akkor a http://szallaskeres.hu/hegykő-szállás oldalt ajánljuk a figyelmébe, mert itt ráakadhat egy tetszetős apartmanra, ahonnan könnyedén eljuthat az itteni fürdőbe. Ezenkívül persze még sok más látnivaló is van az oldal szerint a településen, hiszen fel lehet keresni a Szent Mihály-templomot, a Csipkeházat, illetve a pálinkafőzdét.

A http://szallaskeres.hu/hegykő-szállás honlap ajánlása alapján a környék is számos remek nevezetességet rejt, hiszen nincsen messze innen a fertődi Esterházy-kastély, a Vasútilámpa Múzeum, a fertőrákosi kőfejtő, a Mithrász-szentély, illetve a muzsaji vízimalom sem.

Ez tehát azt jelenti, hogy nem lesz nehéz dolguk azoknak, akik a http://szallaskeres.hu/hegykő-szállás oldal ajánlását megfogadva felkeresik ezt a környéket, mivel mindennap megnézhetnek egy-egy érdekes látnivalót Hegykő térségében.

Print Friendly, PDF & Email