Új panel ablak 1 nap alatt

Panel ablak

Sokan hosszú ideig halogatják a nyílászárók cseréjét, mivel úgy gondolják, hogy hosszú ideig tart. Nos, ez nem feltétlenül igaz. Példának okáért, a panel ablak cseréje egyetlen nap alatt le lehet bonyolítani, ráadásul nem is jár annyi kosszal, mint azt gondolná.

A gyors munka titka a profi csapat és a minőségi termékek, így a munkafolyamat, hamar készen van, estére pedig már az új panel ablakon keresztül nézheti az esti fényeket. A következőképpen néz ki pontosan a menete. Egy igényfelmérést és tanácsadást követően, kiválasztja az új elemeket, amelyek a megbeszélt időpontban kiszállításra kerülnek az otthonába.

Budapest, Debrecen és ezen városok környékén élőknek a szállítás is térítésmentes. Ezután a régi nyílászárók eltávolításra kerülnek és egy gyors tisztítást követően, megkezdődhet az új, Ön által kiválasztott termékek beépítése. A weboldalon képeken keresztül is megnézheti a teljes folyamatot. Az ár tartalmazza a régi ablakok és a törmelék elszállítását is. A panel ablak cseréje ennyire egyszerű.

Print Friendly, PDF & Email