Whiskeyt csak tisztán vagy jéggel!

Whiskey

Az italok terén is szeretünk néha más nemzetek felé kalandozni. A whiskey azoknak való, akik szeretik az erős, karakteres aromákat, amelyeket legfeljebb vízzel vagy jéggel illik keverni. A magyarok kedvelik a különféle koktélokat, amelyeket általában egy semlegesebb ízű szeszesital és valamilyen szirup vagy rostos üdítő alkot.

A whiskey azonban tisztán élvezhető a legjobban, vagyis nem kell hozzá semmilyen „adalék”. Ha jó minőségű, akkor önmagában is pazar, jól kivehetőek a különböző gabonák aromái. Természetesen ebből is vannak különféle változatok, amelyeket érdemes egytől-egyig kipróbálni.

A hagyományos értékek kedvelőinek itt van a skót és az ír, az egzotikumokért rajongók pedig mindenképpen meg kell kóstolják a japán, német vagy éppen indiai whiskey változatokat. A diszkontital.hu webáruházban mindegyik fajta megtalálható, így egy füst alatt beszerezhetjük az összes kedvencünket. Egy ilyen itóka ajándéknak is remek, úgyhogy már el is lehet kezdeni nézelődni a felhozatalban a karácsonyi ajándékok után.

Print Friendly, PDF & Email