A 3in1 babakocsi praktikus előnyei

3in1 babakocsi

3in1 babakocsi

A babakelengye listájának egyik legdrágább tétele a babakocsi, ezért ennek kiválasztását alaposan meg kell gondolni. A gazdag kínálatban vannak hagyományos, 2in1 és 3in1 babakocsi fajták egyaránt. Talán az utóbbi jelenti a legpraktikusabb választást, mert ahogyan a nevéből is kiderül, három funkcióban lehet használni. Hagyományos és sport babakocsiként, de mint mózeskosár és/vagy autós ülés megállja a helyét.

Azért is ideális a 3in1 babakocsi, mert praktikus funkcióinak köszönhetően, ha elalszik a csöppség, akkor vízszintbe tudjuk őt fektetni, így kímélve a gerincét séta vagy utazás közben. Másik nagy előnye ennek a terméknek, hogy jó rugózással rendelkezik, így a járdahibák esetén is nyugodtan pihenhet benne.

Könnyen mozgatható ki-be a kocsiból a baba, köszönhetően a mózeskosárnak. Nem szükséges felkelteni a gyermeket, ha például séta után beültetnénk az autóba. Bár nyilvánvalóan magasabb árat kell fizetnünk, ha a 3in1 babakocsi megvétele mellett döntünk, de mindenképpen megéri a befektetést.