A babafészek sok helyzetet megold

babafészek

Aranyos babafészek

Amíg picik a gyermekeink, addig legszívesebben csak csodálnánk őket, ahogy békésen alszanak, de persze ezt nem lehet, hiszen egyéb kötelességeink is vannak. Amennyiben olyan szerencsések vagyunk, hogy otthon maradhatunk velük egy ideig, akkor is muszáj főzni, mosogatni, vasalni, ezeket pedig elég nehéz kivitelezni, ha közben 2 percenként berohanunk a gyerekszobába, hogy megnézzük jól vannak-e.

Praktikus megoldás lehet erre a babafészek beszerzése, amit a kanapéra vagy egy nagyobb fotelre is el lehet helyezni és akkor a kicsik ott lehetnek szem előtt. A babafészek nem engedi, hogy leessenek, így nem kell a balesetektől tartani, mi meg nyugodtan végezhetjük a dolgunkat és közben rá tudunk pillantani az alvók kis tüneményekre.

Ráadásul, ha a kicsik megszokják a babafészek ölelését, tapintását és illatát, akkor az utazások, családi, baráti látogatások alkalmával is könnyebb lesz a dolgunk, mert ha magunkkal visszük ezt a könnyű és kis helyen elférő kiegészítőt, akkor bárhol, bármilyen idegen környezetben tudnak benne pihenni.

Print Friendly, PDF & Email