A dézsa fürdő jótékony hatásai

dézsa fürdő

Dézsa fürdő

Mi lehetne nyugtatóbb időtöltés az otthonunkban, mint megmártózni egy kellemes hőmérsékletű vízben? Ehhez nyújt segítséget a dézsa fürdő, ami a beépített fűtőrendszernek köszönhetően, időjárástól függetlenül használható. Az északi népek évszázadok óta előszeretettel alkalmazzák a hideg ellen a forró fürdőzést, ami melengeti a testet-lelket.

A relaxálás már az ókori görögök, rómaiak korában is kedvelt időtöltés volt, így a fürdők különböző társas programok színtereivé alakultak. A dézsa fürdő tökéletes kikapcsolódást biztosít családi és baráti összejövetelek esetén. A wellness élményt fokozhatjuk különféle illóolajok és fürdősók alkalmazásával, amelyek belélegezve átjárják és ellazítják az egész testünket.

Megnyugtatja az idegrendszerünket, ezáltal stressz-oldó hatású és feltölt minket pozitív energiával. Ha sót teszünk a vízbe, akkor egyrészt salaktalanítjuk a szervezetünket, téli időszakban pedig algamentességet biztosítunk vele. A dézsa fürdő kedvezően hat a mozgásszervi betegségekre, a vérkeringésre, ellazítja az izmokat, erősíti az immunrendszerünket.