A gyöngy karkötő nagyon szép

Gyöngy karkötő

Gyöngy karkötő

A hölgyek arra törekszenek, hogy lehetőleg minél csinosabbak legyenek. Azonban az összhatás csak akkor lesz tökéletes, ha az ékszerek színe és stílusa is igazodik a ruhákhoz. Az Eda Style oldaláról bármikor beszerezhető a gyöngy karkötő, ezért a hölgyeknek elsősorban itt kell körbenézniük.

A Zsu-Zsu kollekció nagyon szép, hiszen minőségi ásványok felhasználásával készült. A lila achátból készített változat gyakran kerül a kosarakba, ezért Ön is nyugodtan vessen rá egy pillantást.

A szivecskés dísz is remek látványt nyújt, ami egy újabb érvet jelent a vásárlás mellett. A kollekcióban van még tollakkal, szárnyakkal és levelekkel dekorált gyöngy karkötő is. Az alakzatokra kedves szövegek vannak írva, ezért a hölgyek eldönthetik, hogy ők melyik mondattal tudnak a legjobban azonosulni.

A vásárlás előtt el kell dönteni, hogy 16 és 20 centiméter között melyik körméret lenne a megfelelő. A gyöngy karkötő igazán különleges színekben is megrendelhető, hiszen például a türkiz árnyalat lélegzetelállítóan jól mutat.

Print Friendly, PDF & Email