A habszappan adagoló remek döntés

Amellett, hogy egészségügyi szempontból fontos, hozzájárul az általános komfortérzet megteremtéséhez is. A habszappan adagoló lehet manuális vagy elektronikus.

A kézi változat esetében, a felhasználó fizikailag aktiválja a pumpát, míg a digitális termék elemekről, akkuról vagy hálózati áramról működik. Mivel a folyékony készítmény és a levegő egy zárt rendszerben keveredik össze, ezért sokkal higiénikusabb, mint a hagyományos készülékek.

Az érintésmentes habszappan adagoló esetében a keresztszennyeződések kockázata is csökken, mivel a kéz nem érinti közvetlenül a tartályt. Ez különösen olyan helyeken fontos, ahol nap mint nap sok ember mozog és a higiéniai követelmények szigorúak, például kórházakban vagy éttermekben.

A tisztítására is érdemes kellő hangsúlyt fektetni, hiszen a megfelelő karbantartás hozzájárul a hosszú élettartamhoz és a hatékonysághoz. A habszappan adagoló egyre több háztartásban kerül felhelyezésre. A gyerekek érdekesnek tartják, így sokat segíthet abban, hogy gyakrabban és szívesebben mossanak kezet.