A Resideo márkanév garantálja a minőséget

Az elérhető minőségi fűtésoptimalizáló és egyéb termékek hazánkban is elérhetőek, a Honeywell cégnek köszönhetően. A Resideo elnevezést viselő vállalat is ehhez a céghez tartozik, 2018-ban vált ki az anyavállaltból, amikor különválasztották a lakossági felhasználásra szánt és ipari termékeket. Ettől kezdve, a lakossági árucikkeket a Resideo forgalmazza.

A hazai illetőségű evohomeshop.hu webáruházban Magyarországon is elérhetőek ezek a termékek, kiváló ár-érték arányban, legyen szó okos termosztátokról, csengőkről, szén-monoxid vészjelzőkről, wifis zónamenedzserekről, de elérhetőek a segítségükkel az épületgépészeti szerelvények és a kazánokhoz az alkatrészek is. 3-4 ezer termékkel állnak jelenleg az érdeklődők rendelkezésére, a kínálatban minden érdeklődő meg fogja találni a számítását, hiszen a készülékek és kellékek minősége nem hagy semmi kivetnivalót maga után.

A Resideo és a Honeywell termékek továbbra is egyazon gyártósoron készülnek és egyformán magas minőséget képviselnek, ez nem vitás.