A Singer 8280 varrógép elnyeri a tetszését

Ha olyan eszközre tart igényt, amelyik esztétikus, praktikus és könnyen kezelhető, akkor nem kell többet keresgélnie. A Singer 8280 varrógép tökéletesen eleget tesz ezeknek az elvárásoknak. Olyan funkciókkal van felszerelve, amelyek hozzájárulnak a hatékony munkavégzéshez.

A 7 féle program közül biztosan minden helyzetben a megfelelőt fogja választani. A jobb oldalon elhelyezkedő tárcsa segítségével egyszerűen kiválaszthatja az öltéshosszt is, ezáltal mindig minőségi munkát végezhet.

A Singer 8280 varrógép erős motorral üzemel, ebből kifolyólag a működésére egyáltalán nem lehet panasz. A belső váza fémből készül, ezáltal hosszútávon a szolgálatára lesz a mindennapokban. Akkor sincs baj, ha vastagabb, keményebb anyagokkal dolgozik, hiszen az eszköz tökéletesen helytáll.

A szabadkar egyetlen mozdulattal átalakítható, így a gallérok, a mandzsetták, illetve az ingujjak varrása sem lesz problémás. A Singer 8280 varrógép kompakt kialakítása és a könnyű súlya lehetővé teszi a szállíthatóságot, így bárhová magával viheti.