Agymenők társasjáték jelentős árkedvezménnyel

agymenők társasjáték

Agymenők társasjáték

A társasjátékok nemcsak otthon vannak a hasznunkra, hanem magunkkal vihetjük ezeket nyaralásra, utazásra egyaránt. Nagy kedvenc az Agymenők társasjáték, a világ legfurább fizikusairól tesztelhetjük a tudásunkat ezzel. A használatához nincsen szükség játéktáblára, ráadásul bárhová elvihető a vízálló, sajtszeletre hasonlító dobozában.

A jatekotthon.hu webáruházból beszerezhető Agymenők társasjáték 600 kérdést és választ tartalmaz az óriási sikerű, mindenki által ismert sorozat első 7 évadából. Ezek között garantáltan vannak olyan kérdések, amelyek kifognak a játékosok zömén. Nagyon jó szórakozást biztosít ez a játék, a család összes tagja szívesen választja és remek ötlet lehet a hideg vagy esős vasárnap délutánokra.

Most 15% árkedvezménnyel vásárolható meg az Agymenők társasjáték a webshopból, úgyhogy tanácsos minél előbb lecsapni rá, nehogy elfogyjon. Továbbá, a szállítási díj is igazán kedvező rendelés esetén és hamar megérkezik a csomag. Kitűnő ajándékötlet, mert mindegyik fiatal örülne egy ilyen szuper meglepetésnek.

Print Friendly, PDF & Email