Az Emerton munkaruha bírja a strapát

Emerton munkaruha

Emerton munkaruha

Bizonyos körülmények megkövetelik a megfelelő ruházat viseletét. Az Emerton munkaruha remek döntés lehet abban az esetben, ha fizikai tevékenységet kell végezni a ház körül vagy szakmai téren. Magyarországon rendkívül elterjedt a termékcsalád, hiszen minőséget kapnak az emberek a pénzükért. A nagyfokú elismertség nem véletlen.

A széles kínálat minden darabja strapabíró poliészter anyagból készül. A komfortérzetet a kényelmes szabás, a gumírozott mandzsetták, a szellőzők és a vízlepergető réteg garantálja. Az Emerton munkaruha szín- és méretválasztéka hatalmas, ezért mindenki megtalálja az igényeit kielégítő variációt. A kopásállóságának hála, az élénk színét sokáig megőrzi.

Rengeteg zsebbel van ellátva, ezért a kisebb szerszámok mellett, a személyes tárgyak is mindig kéznél lehetnek. A kabátnál és a nadrágnál az átlagosnál többet strapált részek, mint a pántok, a térd- és a könyökrész meg vannak erősítve. Hímzéssel vagy szitanyomással feliratozható, így egyedi öltözete lehet. Az Emerton munkaruha megrendelhető az interneten keresztül.