Biztonságot nyújt a lépcsőházi automata

A panelépületek lépcsőházaiban speciális világítástechnikára van szükség, aminek a magyarázata az, hogy időbe telik az emeletek közötti közlekedés, ami miatt a lámpáknak késleltetve kell lekapcsolódniuk. A modern lépcsőházi automata rendszernek a működése az elengedés-késleltetés időzítésen alapszik.

Amint felkapcsolásra kerül a lámpa, akkor csak a betáplált időtartam letelte után kapcsolódik le, viszont ha újra megnyomjuk a kapcsolót, újraindul az időzítő számlálója. Nagyon hasznos szerkezet a lépcsőházi automata, hiszen ennek használatával még azoknak a személyeknek sem kell sötétben botorkálniuk, akik lassabban tudnak haladni.

A ledezz.hu online szaküzlet kínálatában többféle változat is megtalálható, amelyek eltérő paraméterekkel rendelkeznek. Különbözhetnek az egyes modellek az érintkezés típusában, a névleges feszültségben, a méretben, szerelhetőségben. Egy valami azonban minden lépcsőházi automata esetében azonos, mégpedig a magas minőség és a megbízhatóság. Vegye fel a kapcsolatot a webáruház munkatársaival, ha nem tud dönteni!