Borsmenta a jobb emésztésért

Rossz emésztéssel rengetegen küszködnek. Ez a tünetegyüttes nemcsak veszélyes az egészségre, de igen zavaró, sőt, életminőségrontó is. A borsmenta kapszula használata jótékony hatással van az emésztésre, a gyomornak megnyugvást, a bélflórának pedig egyensúlyt nyújt.

Amikor az embernek fáj a gyomra, úgymond „sava” van vagy túl alacsony gyomorsav-szinttel rendelkezik, olyankor megpróbál egy hatékony készítményt alkalmazni a panaszok enyhítésére. Tanácsos ilyen esetben is minél természetesebb módon orvosolni a problémát.

A Gal borsmenta olaj kíméletesen támogatja a normál bélműködést, emésztést, ugyanakkor abban is nagy szerepet játszik, hogy a vékonybélben élő baktériumok számát kordában tartsa. A vékonybél baktériumainak túlszaporodása olyan tüneteket okozhat, mint a hasmenés és szorulás, puffadás és túlzott gázképződés, reflux és gyomorégés.

A hűsítő borsmenta gyors és természetes segítséget nyújt a zavaró vagy már kínzó panaszok enyhítésében, megszüntetésében. A niyodo.hu webáruházból azonnal megrendelhető.